Σύστημα ασφαλείας με εκτόξευση καπνού

 

Το σύστημα ασφαλείας με εκτόξευση καπνού είναι το απολυτό όπλο ενάντια στους επίδοξους διαρρήκτες και κακοποιούς. Προστατεύει την περιουσία σας, ακόμα και την ίδια σας την ζωή, μιας και μπορεί να ενεργοποιηθεί απλά με το πάτημα του μπουτόν πανικού ή με την ενεργοποίηση του συναγερμού.

 

Δημιουργεί μια αδιαπέραστη οπτικά ομίχλη η οποία δεν επιτρέπει σε κανέναν να δει οτιδήποτε στον χώρο και προκαλώντας πανικό και σύγχυση στον διαρρήκτη, τον ωθεί να αναζητήσει την συντομότερη έξοδο από τον χώρο, μιας και αν παραμείνει εκεί ή προσπαθήσει να εισέλθει πιο μέσα διακινδυνεύει να εγκλωβιστεί εκεί και να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, μιας και η ομίχλη διαρκεί για τουλάχιστον 30 λεπτά.

 

Ο καπνός που παράγεται, είναι στην ουσία μια θερμικά δημιουργούμενη λευκή ομίχλη, που στόχο έχει να παρεμποδίσει τους εισβολείς από το να κλέψουν αγαθά υψηλής αξίας και μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ώρες ανάλογα με το μοντέλο.

 

Αποτελείται από γλυκόλη ή γλυκερίνη αναμεμειγμένη με αποσταγμένο νερό, το οποίο εξατμίζεται και στη συνέχεια συμπυκνώνεται στον αέρα, για να σχηματίσει τελικά αυτό το σύννεφο καπνού που καθιστά την όραση σχεδόν μηδενική! Τα παραγόμενα σωματίδια έχουν διάμετρο κατά μέσο όρο 0,2-2,0 μικρομέτρων, πράγμα που σημαίνει ότι η ομίχλη διαλύεται από το χώρο πολύ αργά, επομένως έχει εξαιρετική «μακροζωία». Σημαντικό να τονιστεί είναι ότι ο καπνός δεν αφήνει στάμπες σε έπιπλα ή επιφάνειες.

 

Οι συσκευές παραγωγής καπνού είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε πληθώρα εγκαταστάσεων όπως τράπεζες, χρυσοχοΐα, super market, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γραφεία, server room, ATM ακόμα και στο σπίτι. 

 

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προμηθεύσει και να τοποθετήσει σύστημα ασφαλείας με εκτοξευτή καπνού. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα μελετήσουμε το χώρο σας και βάση των αναγκών και των επιθυμιών σας θα σας συμβουλεύσουμε σχετικά με το ποιο σύστημα ταιριάζει καλύτερα στη δικιά σας περίπτωση. 

 

Χάρη στη 45ετή παρουσία μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, σε συνδυασμό με τη συνεχή μας εξέλιξη και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να συνδυάσουμε το σύστημα του Smart Home με συστήματα συναγερμούκαμερών, smart home και πυρασφάλειας

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart