Τοποθέτηση συστήματος καμερών σε σπίτια και επιχειρήσεις!

Η τοποθέτηση καμερών σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους από την εταιρεία Rigos καλύπτει όλες τις ανάγκες σας σε θέματα ασφαλείας και προστασίας. Η εταιρεία μας θα σας δώσει τη ευχέρεια να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές δυνατότητες, ξεκινώντας από ένα απλό αξιόπιστο σύστημα καμερών, μέχρι ένα σύστημα με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις ασφαλείας. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα μελετήσουμε το χώρο σας και βάση των αναγκών και των επιθυμιών σας θα σας συμβουλεύσουμε σχετικά με το ποιο σύστημα καμερών ταιριάζει καλύτερα στη δικιά σας περίπτωση. 

 

Χάρη στη μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα των συναγερμών έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετούμε πληθώρα τύπων καμερών και καταγραφικών, ενσύρματων και ασύρματων, όπως Dahua, Hikvision, Mobotix, Avigilon βασιζόμενοι πάντα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.

 

Η 45ετής παρουσία μας στο χώρο, σε συνδυασμό με τη συνεχή μας εξέλιξη και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας, με πελάτες μεγάλους τραπεζικούς οργανισμούς όπως την Τράπεζα Eurobank και Πειραιώς, μεγάλους οργανισμούς αλλά και ιδιώτες σας προστατεύει με τον ιδανικότερο τρόπο από οποιοδήποτε πιθανό κίνδυνο. 

 

Τα συστήματα καμερών, σε περιπτώσεις μεγαλύτερων απαιτήσεων μπορούν να συνδεθούν με σύστημα συναγερμού, με smart home, σύστημα πυρασφαλείας και με περιμετρική και ενδοδαπέδια προστασία. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να τοποθετήσει όλα τα παραπάνω και να τα συνδυάσει ώστε να συνεργάζονται μεταξύ τους για ακόμα πιο ολοκληρωμένη ασφάλεια.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες μας και να σας αποστείλουμε την πρότασή μας. 

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart