Τοποθέτηση συστήματος συναγερμού σπιτιών και επιχειρήσεων

Oι συναγερμοί σπιτιών και επαγγελματικών χώρων της Rigos-Safes καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας σε ασφάλεια και προστασία. Η εταιρεία μας θα σας δώσει τη ευχέρεια να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές δυνατότητες, ξεκινώντας από ένα συναγερμό απλό, αξιόπιστο και οικονομικό μέχρι ένα συναγερμό με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις ασφαλείας. 

 

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα μελετήσουμε το χώρο σας και βάση των αναγκών και των επιθυμιών σας θα σας συμβουλεύσουμε σχετικά με το ποιο σύστημα συναγερμού ταιριάζει καλύτερα στη δικιά σας περίπτωση. Χάρη στη μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα των συναγερμών έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετούμε πληθώρα τύπων συναγερμών όπως Tecnoalarm, DSC, Risco, Ajax, Artec, Caddx βασιζόμενοι πάντα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.

 

Πολλή σημαντική επίσης, είναι η δυνατότητα που σας παρέχουμε να συνδέσετε του συστήματος συναγερμού με κέντρο λήψης σημάτων. Η σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του συναγερμού από έμπειρο προσωπικό, που ενημερώνει άμεσα την αστυνομία σε περίπτωση ύποπτου σήματος του συναγερμού. Το Κέντρο Λήψης Σημάτων έχει προτεραιότητα στη διαχείριση των κλήσεων από την Αστυνομία γιατί γνωρίζουν ότι υπάρχει αναμφίβολο συμβάν σε εξέλιξη. Η Αστυνομία έχει απαγορεύσει τα τελευταία χρόνια να δέχεται κλήσεις απευθείας από το μηχάνημα του συναγερμού, για λόγους αποφυγής άσκοπης κινητοποίησης της Άμεσης Δράσης (100).

 

Η 45ετής παρουσία μας στο χώρο, σε συνδυασμό με τη συνεχή μας εξέλιξη και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας, με πελάτες μεγάλους τραπεζικούς οργανισμούς όπως την Τράπεζα Eurobank και Πειραιώς, μεγάλους οργανισμούς αλλά και ιδιώτες σας προστατεύει με τον ιδανικότερο τρόπο από οποιοδήποτε πιθανό κίνδυνο. 

 

Τα συστήματα συναγερμού, σε περιπτώσεις μεγαλύτερων απαιτήσεων μπορούν να συνδεθούν με σύστημα καμερών, με smart home, με σύστημα πυρασφάλειας και με περιμετρική και ενδοδαπέδια προστασία. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να τοποθετήσει όλα τα παραπάνω και να τα συνδυάσει ώστε να συνεργάζονται μεταξύ τους για ακόμα πιο ολοκληρωμένη ασφάλεια.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες μας και να σας αποστείλουμε την πρότασή μας. 

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart