Έξυπνο Σπίτι - Smart Home

To Smart Home είναι ένα σπίτι που οι συσκευές του μπορούν να ελεγχθούν απομακρυσμένα ή τοπικά μέσω μίας συσκευής συνδεδεμένης στο ίντερνετ.

 

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προμηθεύσει και να τοποθετήσει προϊόντα smart home με τεχνολογία αιχμής, ώστε να μπορείτε να έχετε το σπίτι των ονείρων σας και να κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα μελετήσουμε το χώρο σας και βάση των αναγκών και των επιθυμιών σας θα σας συμβουλεύσουμε σχετικά με το ποιο σύστημα ταιριάζει καλύτερα στη δικιά σας περίπτωση. 

 

Χάρη στη 45ετή παρουσία μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, σε συνδυασμό με τη συνεχή μας εξέλιξη και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να συνδυάσουμε το σύστημα του Smart Home με συστήματα συναγερμού, καμερών και πυρασφάλειας

 

Ακολουθούν κάποιες από τις δυνατότητες που σας παρέχει το Smart Home:

 

Έλεγχος φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Ο σωστός φωτισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σπίτι σας. Είτε διαβάζετε στον καναπέ το βράδυ, είτε μαγειρεύετε δείπνο για τους φίλους σας είτε απολαμβάνετε το χρόνο σας με την οικογένειά σας – υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι με τους οποίους ο διαφορετικός φωτισμός μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε όποιον τόνο χρειάζεστε!

Έλεγχος συσκευών θέρμανσης και κλιματισμού

Τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης του σπιτιού μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να αναγνωρίζουν τις ατομικές σας προτιμήσεις. Θα απολαμβάνετε απρόσκοπτη, ξέγνοιαστη άνεση με τις έξυπνες λύσεις που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία ανάλογα με το ποιος βρίσκεται στο χώρο.

Έλεγχος μηχανισμών σκίασης

Ρυθμίστε αυτόματα τις συνθήκες σκίασης με μια προηγμένη έξυπνη συσκευή ελέγχου σκίασης και απολαύστε το κατάλληλο φως, για κάθε στιγμή της ημέρας ή και της νύχτας.

Έλεγχος εισόδου και εξόδου

Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, οπότε γιατί να μην έχετε την πιο προηγμένη τεχνολογία αυτοματισμού; Το σύστημα ελέγχου εισόδου θα διασφαλίσει ότι δε θα χάσετε ποτέ ξανά κάποιον επισκέπτη ή καλεσμένο.

Με ένα έξυπνο σύστημα που το χειρίζεστε απλά από ένα smartphone, μπορείτε να δείτε ποιος είναι και να του ανοίξετε αν το επιθυμείτε από εκεί, χωρίς καν να χρειαστεί να κουνηθείτε!

Ανίχνευση κίνησης

Η εγκατάσταση των έξυπνων ανιχνευτών κίνησης αποτελεί βασικό μέρος της δημιουργίας του “έξυπνου σπιτιού” που πάντα ονειρευόσασταν. Δώστε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σας μια αίσθηση ασφάλειας με αυτή τη νέα τεχνολογία.

Έλεγχος παραθύρων

Οι αισθητήρες παραθύρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τα παράθυρά σας. Θα σας ενημερώσουν αμέσως αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει το σπίτι σας. Μ’ αυτό το τρόπο θα αισθάνεστε αμέσως πιο ασφαλείς.

Κουμπί “πανικού”

Όταν ξυπνάτε στη μέση της νύχτας από έναν ασυνήθιστο θόρυβο, αρκεί να πατήσετε τον διακόπτη πανικού που έχετε εγκαταστήσει. Το ισχυρό φως θα κρατήσει μακριά κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη και εσάς πιο ήσυχους από ποτέ!

Προσομοίωση ανθρώπινης παρουσίας

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι ασφαλές όσο λείπετε για διακοπές;

Με δυνατότητες του Smart Home, μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να βρίσκονται εκεί. Απλά προσομοιώνετε την παρουσία σας – με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε επίδοξος ληστής, θα διστάσει να μπει.

Συστήματα Ψυχαγωγίας

Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας σενάριο ψυχαγωγίας, προσαρμοσμένο όπως το θέλετε. Είτε σχεδιάζετε ένα βράδυ παρακολουθώντας τηλεόραση, είτε περιμένετε καλεσμένους στην πόρτα – με το πάτημα ενός κουμπιού το “έξυπνο σπίτι” είναι εκεί για να σας χαρίσει τη μέγιστη απόλαυση!

Διαχείριση και Εξοικονόμηση Ενέργειας

Με μερικά click στα smartphones μας, μπορείτε πλέον να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη, να ανάψετε ή να κλείσετε τα φώτα ή ακόμη και να ελέγξετε αν η κουζίνα σας είναι σβηστή και αν όχι να την κλείσετε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες μας και να σας αποστείλουμε την πρότασή μας.  

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart