Προσφορά εγκατάστασης συστήματος θυροτηλεφώνων ή θυροτηλεοράσεων από 300€

Μόνο από 300€, προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος bus θυροτηλεφώνων και θυροτηλεόρασεων, που λειτουργούν με την καινοτόμα ταχνολογία bus 2 καλωδίων.

Σήμερα, τα συστήματα BUS 2 καλωδίων αποτελούν την πιο μοντέρνα και εξελιγμένη λύση για κεντρικές εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων ή θυροτηλεοράσεων είτε σε νέα είτε σε παλαιά κτίρια. Χάρις στο Bus σύστημα 2 καλωδίων η αντικατάσταση του υπαρχοντος συστήματος θυροτηλεφώνου ή θυροτηλεόρασης γίνεται μια πολύ εύκολη διαδικασία, καθώς τα συστήματα αυτά χρειάζονται μόνο 2 από τα υπάρχοντα καλώδια της πολυκατοικίας ή της μονοκατοικίας για να λειτουργήσουν.

 

Τα κύρια πλεονεκτήματα του συστήματος bus δύο καλωδίων είναι τα ακόλουθα:

1. Οικονομική καλωδίωση και εύκολη συνδεσμολογία μόνο με 2 καλώδια χωρίς πολικότητα.

2. Τοποθέτηση από 1 έως και 4 παράλληλα μόνιτορ σε κάθε διαμέρισμα χωρίς επιπλέον τροφοδοτικά.
3. Συνδυασμός στην ίδια εγκατάσταση, διαφορετικών τύπων μόνιτορ ή και θυροτηλέφωνου (δηλαδή μπορεί το κάθε διαμέρισμα να κάνει διαφορετική επιλογή μόνιτορ ή και θυροτηλέφωνου. Αυτό διευκολύνει στην εύκολη συνεννόηση των ενοίκων μιας πολυκατοικίας όταν αποφασίζουν για την εγκατάσταση συστήματος θυροτηλεόρασης στην πολυκατοικία τους.
4. Εύκολος προγραμματισμός οθόνης /αντιστοίχησης στο κουδούνι της μπουτονιέρας, μέσω του 7θέσιου dipswich που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης /μόνιτορ.
5. Δυνατότητα αυτόκλησης ( δηλαδή δυνατότητα να έχεις εικόνα , να μιλήσεις και να ανοίξεις τη πόρτα χωρίς να χρειαστεί να σου χτυπήσουν).
6. Δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο μόνιτορ της θυροτηλεόρασής σας απομακρυσμένα μέσω smartphone. (να μπορεί να σε παίρνει τηλέφωνο όταν σου χτυπήσουν το κουδούνι ενώ λείπεις,να βλέπεις ποιος είναι,να μπορείς να μιλήσεις ή και να ανοίξεις την πόρτα).
7. Δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας μεταξύ των διαμερισμάτων.

 

Η εταιρεία μας, Rigos – Locks, θυγατρική της Rigos – Safes, με περισσότερα από 40 χρόνια πείρας στα συστήματα ασφαλείας, εξειδικεύεται και στην εγκατάσταση θυροτηλεφώνων, θυροτηλεοράσεων και μονάδων ελέγχου πρόσβασης για διαμερίσματα, οικίες, πολυκατοικίες και κτίρια.

Προμηθευόμαστε και τοποθετούμε προϊόντα άριστης ποιότητας και συσκευές με κομψή σχεδίαση και διακριτικό design.

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από χρυσή εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών. Εγγύηση επίσης παρέχεται και στην επάρκεια ανταλλακτικών αλλά και στη συμβατότητα αυτών για δέκα χρόνια αργότερα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας και εξειδικευμένος τεχνικός της εταιρείας μας θα έρθει στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση, θα εκτιμήσει τις ανάγκες και το κόστος της εργασίας και θα σας προτείνει την πιο συμφέρουσα και κατάλληλη επιλογή.

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart